06–42312410 bart@monsieurbart.nl
Selecteer een pagina

Teambuilding spellen

Teambuilding spellen

Een positieve sfeer op de werkvloer en een goede groepsdynamiek zijn van essentieel belang voor de productiviteit van je team. Maar zoiets ontstaat natuurlijk niet zomaar. Teambuilding spellen kunnen zeer effectief zijn om de onderlinge contacten van je teamleden te verstevigen, het vertrouwen te vergroten en samenwerking en communicatie te bevorderen. Zie het maar als een investering in je team die zich dubbel en dwars zal uitbetalen!

 Waarom teambuilding spellen?

Volwassenen kunnen soms worden belemmerd door het feit dat ze te serieus zijn. Door (juist als volwassene!) meer te spelen wordt je flexibeler in je denken. Je wordt creatiever, ziet meer oplossingen en mogelijkheden, en bent bovendien eerder geneigd om dingen uit te proberen. Door samen te spelen deel je een positieve, gezamenlijke ervaring die lang blijft hangen en voor een unieke connectie zorgt. Teambuilding spellen kunnen ook uitstekend fungeren als kennismakers, ijsbrekers of energizers. En uiteraard kan het programma volledig op jullie wensen en behoeften worden afgestemd.

Over Monsieur Bart

Monsieur Bart (Bart Durand) is opgeleid als professioneel innovatie trainer bij de Inspiration Company te Arnhem. Hij was groepsfacilitator en begeleider bij het ministerie van EZ voor creatieve brainstorms, en nu werkzaam als trainer en facilitator creatief denken en doen. Zijn jarenlange ervaring heeft al vele teams geholpen om nader tot elkaar te komen.

 

Meer weten over teambuilding spellen?

Neem dan contact op via de contact pagina(klik hier)

of bel: 06 4231 2410